Partnership: samen bouwen aan kwaliteit


Twijg IT

Twijg IT is onze IT-partner voor IPROX-implementaties en software-ontwikkeling. Met een groep van specialisten werkt Twijg IT aan professionele webapplicaties. De expertise van Twijg IT in combinatie met onze eigen kennis en ervaring zorgt voor verrassende oplossingen.

Network Operations

InfoProjects heeft een duurzame relatie met Network Operations; de hostingpartner waar veel van onze applicaties zijn ondergebracht. Network Operations is volledig gekwalificeerd en gecertificeerd waarmee de organisatie voldoet aan de hoge eisen die InfoProjects aan haar hostingpartners stelt.

Siteimprove

Onze partner Siteimprove helpt organisaties de digitale aanwezigheid te optimaliseren op het vlak van content-kwaliteit, SEO, toegankelijkheid en meer.
De Siteimprove plug-in is naadloos in IPROX-CMS opgenomen waarmee we in geïntegreerde kwaliteitscontrole voorzien.

Signicat

Om klanten veilig en gemakkelijk te laten inloggen op online diensten werkt InfoProjects samen met Signicat. Het resultaat van deze samenwerking is een volledig ontzorg-scenario voor het aansluiten en beheren van een eHerkenning, eIDAS en DigiD aansluitingen. Ideaal bij de inzet van EFAAS voor e-formulieren.

Contact