InfoProjects in control


Informatiebeveiliging ISO 27001

Beveiliging van informatie is belangrijk. Ons informatiebeveiliging management systeem voldoet aan alle eisen van de ISO 27001. Dit wordt jaarlijks gecontroleerd door een onafhankelijke auditor. Het hebben van deze certificering bewijst richting klanten dat we onze informatiebeveiliging goed hebben ingericht.

Informatiebeveiliging NEN 7510

De NEN 7510 bevat een aantal aanvullende eisen op de ISO 27001 die specifiek gericht zijn op de zorg. Doordat InfoProjects deze maatregelen heeft geïmplementeerd, voldoen we ook aan deze aanvullende eisen.

Kwaliteit ISO 9001

Het leveren van kwaliteit is het fundament onder ons bestaan. Langdurige klantrelaties zijn hiervan het levende bewijs. Ons kwaliteitsmanagementsysteem garandeert dat kwaliteit in alle bedrijfsvoeringsaspecten continu en serieus aandacht heeft.

DigiD Assurance

Onze dienst EFaaS voldoet aan alle eisen die de overheid stelt om aan te kunnen sluiten aan DigiD. De normen voor het ICT-beveiligingsassessment DigiD zijn gebaseerd op de beveiligingsrichtlijnen voor webapplicaties van het NCSC (Nationaal Cyber Security Centrum). Deze eisen worden jaarlijks getoetst door een onafhankelijke en door de overheid goedgekeurde auditor.

DigiTrust-ISO27001-keurmerk  DigiTrust-NEN7510-keurmerk  DigiTrust-ISO9001-keurmerk  digid_eo_rgb_300px