Wij staan voor uitmuntende service en kwaliteit


Kwaliteit

Het leveren van kwaliteit zit IP-ers in het bloed en is het fundament onder ons bestaan. Langdurige klantrelaties zijn hiervan het levende bewijs. Of het nu om de project- of beheerfase gaat: wij garanderen een optimale oplossing, het beste traject en een blijvend werkend resultaat.

Werkwijze

Op basis van uw probleemstelling en wensen is InfoProjects in staat een passende en kosteneffectieve oplossing uit te werken én te realiseren. Wij passen verschillende projectmethodieken toe. Per project wordt bekeken wat de beste aanpak is: agile, waterval of een mengvorm hiervan.

Onze mensen

Kenmerkend is de informele en persoonlijke sfeer bij InfoProjects. De betrokkenheid van onze IP-ers is groot en de lijnen zijn kort. Alle disciplines voor webprojecten zijn in huis: projectleiders, designers, architecten, webdevelopers en service-medewerkers.

De combinatie van visie, daadkracht, integriteit, intelligentie, vriendschap en humor is uniek en kenmerkend voor IP !

Vacatures

We zijn op zoek naar talentvolle front-end en back-end webdevelopers. Of - liever nog - een gezonde combinatie van deze labels, kortom full stack ontwikkelaars. Want bij InfoProjects doen we projecten van kop-tot-staart, en van back-end tot front-end.

Contact