Wij staan voor uitmuntende service en kwaliteit


Kwaliteit

Het leveren van kwaliteit zit IP-ers in het bloed en is het fundament onder ons bestaan. Langdurige klantrelaties zijn hiervan het levende bewijs. Of het nu om de project- of beheerfase gaat: wij garanderen een optimale oplossing, het beste traject en een blijvend werkend resultaat.

Werkwijze

Op basis van uw probleemstelling en wensen is InfoProjects in staat een passende en kosteneffectieve oplossing uit te werken én te realiseren. Wij passen verschillende projectmethodieken toe. Per project wordt bekeken wat de beste aanpak is: agile, waterval of een mengvorm hiervan.

Onze mensen

Kenmerkend is de informele en persoonlijke sfeer bij InfoProjects. De betrokkenheid van onze IP-ers is groot en de lijnen zijn kort. Alle disciplines voor webprojecten zijn in huis: projectleiders, designers, architecten, webdevelopers en service-medewerkers.

De combinatie van visie, daadkracht, integriteit, intelligentie, vriendschap en humor is uniek en kenmerkend voor IP !

Samen bouwen aan kwaliteit

InfoProjects werkt nauw samen met een aantal kwalitatieve partners aan het leveren van werkende oplossingen.
Partners op het vlak van softwareontwikkeling, IPROX-implementaties, hosting en meer....

ISO-certificeringen

InfoProjects is gecertificeerd voor ISO 9001:2015, ISO/IEC 27001:2013 en NEN-7510-1:2017. Ons managementsysteem garandeert dat kwaliteit en veiligheid in alle bedrijfsvoeringsaspecten continu en serieus aandacht hebben.

Vacatures

We zijn op zoek naar een talentvolle Technisch Applicatiebeheerder die in staat is om de overgang van project naar beheer volledig te begeleiden en het technisch beheren van applicaties te optimaliseren.

We zijn op zoek naar talentvolle front-end en back-end webdevelopers. Of - liever nog - een gezonde combinatie van deze labels. Want bij InfoProjects doen we projecten van kop-tot-staart, en van back-end tot front-end.

Contact