Webapplicaties in geuren en kleuren ...


  • op maat gemaakt
  • optimale interface
  • bruikbaar op alle devices
  • ontwerp en realisatie
  • integratie met CMS-content
  • koppelingen met externe systemen

Webapplicaties op maat. Die uw organisatie beter later presteren, werkprocessen ondersteunen en klanten bij de hand nemen. Het is duidelijk: webapplicaties maken het leven eenvoudig. Altijd beschikbaar, geen installatie nodig en platform onafhankelijk.

Onze webapplicaties zijn gebruiksvriendelijk, soepel, tijdbesparend en kwaliteitsverhogend. Doordat we aansluiten op IPROX-CMS, is de content ook nog eens optimaal onderhoudbaar. Denk er eens over na: waar is voor uw organisatie winst te behalen?

In de praktijk

Ateliers-en-Broedplaatsen-2

De webapplicatie Ateliers en Broedplaatsen Amsterdam (ABA) is de etalage van de gemeente Amsterdam voor ateliers, atelierwoningen en broedplaatsen. Kunstenaars kunnen zich registreren, reageren op het aanbod en hun portfolio actueel houden. Daarnaast ondersteunt de applicatie de commissie optimaal bij het beoordelen van de portfolio's en het toekennen van de ruimten.

Gemeente Amsterdam

Webapplicatie toewijzing ateliers

amsterdam

Kan ik een parkeervergunning aanvragen voor mijn adres? Wat kost dat? En wat is de wachttijd? Eén formulier geeft antwoord op al deze vragen. Een prima voorbeeld van een Amsterdamse applicatie die heldere communicatie ondersteunt.

Gemeente Amsterdam

Parkeerinformatie op maat

inzetbank-brandweer

Brandweer Brabant-Noord werkt volgens bepaalde regels wanneer er tijdens een incident bepaalde hulpmiddelen of voorzieningen nodig zijn. Hierbij is het belangrijk dat de procedure rondom de inzet hiervan wordt vastgelegd en vindbaar is. InfoProjects realiseerde hiervoor de Inzetbank.

Veiligheidsregio Brabant-Noord

Inzetbank Brandweer Brabant-Noord

index-afbeelding-waterlessen

Vechtstromen verzorgt elk jaar honderden waterlessen en rondleidingen voor lagere scholen. Deze applicatie ondersteunt het boeken hiervan voor scholen, vrijwilligers en het waterschap.

Waterschap Vechtstromen

Waterlessen

webtoets

Ook afvalstoffen kunnen na een behandeling weer nuttig als grondstof worden toegepast. De webtoets ondersteunt producenten bij het beantwoorden van de vraag: Is het een afvalstof of niet ?

Rijkswaterstaat

Webtoets: afval of niet ?

Provinciale klantportaal

Met het klantportaal zet provincie Overijssel een volgende stap in haar digitale dienstverlening. Er is nu één afgeschermde plek waar opgeslagen en ingediende formulieren verzameld worden.

provincie Overijssel

E-dienstverlening via klantportaal

index-afbeelding-fem-isolatie

Het Filterinstrument Erkende Maatregelen (FEM) helpt inspecteurs in 6 stappen om voor een gebouw de erkende maatregelen voor energiebesparing te selecteren

Rijkswaterstaat

FEM ondersteunt toezichthouders

Topinkomens-tool

De gerealiseerde meldtool Topinkomens zal vanaf 1 april 2016 worden ingezet om de gegevens voor de WNT-rapportage over 2015 te verzamelen.

Ministerie van BZK

Topinkomens-tool klaar voor nieuwe meldingen

Buurtzoeker

Ter ondersteuning van het buurtgericht werken heeft InfoProjects voor de Gemeente Amsterdam een zeer flexibele tool gebouwd waarmee voor willekeurig welke set gegevens heel makkelijk een zoeker kan worden samengesteld.

Gemeente Amsterdam

Buurtzoeker Amsterdam

index-afbeelding-boetebase-3

In de boetebase kan men op diverse zoekmanieren de boetebedragen vinden voor zogenaamde feitgecodeerde overtredingen. Deze bedragen worden jaarlijks geïndexeerd.

Openbaar Ministerie

Boetebase OM vernieuwd

Contact