IPROX-CMS: al uw content centraal beheerd


  • Front-end editing
  • Uitgebreide autorisatiemogelijkheden
  • Versiebeheer en linkmanagement
  • Geïntegreerde thesaurus en bibliotheek
  • API's voor gegevensuitwisseling

U wilt content beheren? Voor sites, een intranet, webapplicaties, mobiele apps en andere uitingen? Met IPROX-CMS kiest u voor een krachtige totaaloplossing voor Content Management.

Honderden redacteuren werken dagelijks met IPROX voor het beheren van hun content. Of het nu gaat om omgevingen met 100-en tot meer dan 100.000 pagina's: IPROX-CMS werkt vlekkeloos.

Het spreekt voor zich dat IPROX volledig browser-based is, dat inhoud en vorm volledig gescheiden zijn en dat de inrichting van definities flexibel is. Shared content is een standaard voorziening waarbij de inhoud naar diverse kanalen gedistribueerd kan worden zoals: websites, intranetten, portalen, extranetten, zoekapplicaties, kennissystemen, mobiele apps, mail en print. Met IPROX als 'headless CMS' bent u volledig voorbereid op de toekomst.

IPROX-CMS: praktijkvoorbeelden

weetvanwater

Communiceren we over water, dan doen waterschap Rijn en IJssel dat vooral onder de vlag van Weet van Water. Over schoon water, veilige dijken, wateroverlast, duurzaamheid, klimaat en nog veel meer. Concreet, aansprekend en dichtbij. De website stond in 2 weken.

Waterschap Rijn en IJssel

Campagne: Weet van Water

adviseurs

Adviesbureau Berenschot geeft al haar 230 adviseurs een prominente plek op de nieuwe website. Het digitale kanaal wordt hiermee optimaal ingezet om kennis, kunde en ervaring te delen en in de markt aanwezig te zijn.

Berenschot

Berenschot stelt adviseurs centraal

RWS Leefomgeving

De websites van Kenniscentrum InfoMil en van RWS Leefomgeving zijn gerestyled. De sites zijn omvangrijk, herbergen veel uiteenlopende onderwerpen en bedienen een diverse doelgroep.

Rijkswaterstaat

Nieuwe Rijksjas voor RWS-sites

Website ODMH

De Omgevingsdienst Midden-Holland (ODMH) draagt bij aan een veilige, duurzame en gezonde leefomgeving. Op de nieuwe website van ODMH lees je hoe dit in zijn werk gaat.

Omgevingsdienst Midden-Holland

Nieuw: Omgevingsdienst Midden-Holland

index-afbeelding-intranet

Het omvangrijke intranet van de Radboud Universiteit in Nijmegen is vernieuwd. Een nieuwe look, dé ingang voor alle interne informatie en een directe link naar persoonlijke pagina's.

Radboud Universiteit

RadboudNet

index-nationaleparken

Via de portalsite worden de 4 websites van de Drentse Nationale Parken ontsloten. Eigen content en kleurgebruik maar hergebruik van templates staat garant voor 'eenheid in verscheidenheid'.

provincie Drenthe

Nationale parken in het nieuw

index-afbeelding-omgevingsdienstijmond-4

De nieuwe website sluit optimaal aan bij de gewenste communicatie. De focus ligt op een optimale dienstverlening richting de primaire doelgroepen van Omgevingsdienst IJmond.

Omgevingsdienst IJmond

Nieuwe website Omgevingsdienst IJmond

index-afbeelding-ambulance

De afgelopen jaren heeft VRR haar webplatform flink uitgebouwd. Na het intranet, de intra-app en narrowcast-voorziening was de website aan de beurt voor een flinke opfrisser.

Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond

Nieuwe website Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond

Contact