InfoProjects nieuwe partner Cascadis


Cascadis verwelkomt InfoProjects als nieuwe partner. Recent tekenden Robert van Vliet (bestuursvoorzitter Cascadis) Ronald Simons (salesmanager InfoProjects) het samenwerkingscontract. InfoProjects is al jaren actief in de overheidsmarkt en ziet voldoende kansen om bij te dragen aan de beroepsvereniging Cascadis.

InfoProjects - Cascadis 2

Robert van Vliet

is blij met de nieuwe samenwerking: “Opnieuw sluit een mooie organisatie zich aan bij Cascadis. Dat InfoProjects ook zeer actief is bij onder meer provincies en waterschappen vind ik een pré voor onze vereniging. Ook deze organisaties willen we nog meer aan ons binden. Als online professionals moeten we sowieso nog meer de handen ineenslaan. Ook organisatie overschrijdend. Zeker met alle technologische ontwikkelingen die op ons af blijven komen is samenwerken een must.”

Ronald Simons ziet voldoende kansen: “Als InfoProjects zijn we blij met deze samenwerking. Cascadis biedt veel mogelijkheden om rechtstreeks met onze doelgroep te communiceren en gezamenlijk het niveau op het vlak van online communicatie te verbeteren. Een optimale webpresence, goede dienstverlening en kennisdeling is iets waar alle leden van Cascadis voor staan. Met ons uitgebreide pakket aan diensten kunnen wij de juiste oplossing bieden. Denk hierbij aan een social intranet waar mensen zich profileren, kennis delen en samenwerken. Een ander mooi voorbeeld zijn onze e-formulieren. In samenwerking met provincies is een product tot stand gekomen dat resulteert in complete e-formulieren die gebruikersvriendelijk zijn, gebruik maken van DigiD / e-herkenning, output kunnen leveren aan backoffice-systemen  én aansluiten bij de webrichtlijnen. Dit product bieden we nu aan als dienst.”


InfoProjects realiseert webapplicaties voor tal van communicatie-doelen en is daarbij full-service. Wij zijn een resultaatgerichte en flexibele no-nonsense organisatie die robuuste oplossingen levert. Zo kunt u bij ons terecht voor websites, sociale intranetten, webapplicaties, mobiele apps, narrow-cast-streams en e-formulieren. IPROX-CMS en diensten op het vlak van hosting en support completeren ons pakket. Langdurige klantrelaties staan bij ons centraal.

Cascadis is een beroepsvereniging van online professionals in de (semi-)publieke sector. Doel van de vereniging is de positie van online professionals in de (semi-)publieke sector te versterken. Dat doet ze door online professionals met elkaar te verbinden en een startpunt te vormen bij persoonlijke ontwikkeling en organisatieontwikkeling. Via het ledenplatform, masterclasses en andere bijeenkomsten en initiatieven, brengt Cascadis ambitieuze professionals bij elkaar.