Enter the firm provincie Overijssel


De meesten van ons zijn druk met de uitvoering van digitaal 2017 en DA2020. Producten en diensten moeten eenvoudig digitaal aan te vragen zijn. Maar waar loop je tegenaan bij het digitaliseren van formulieren? De provincie Overijssel opent haar deuren en neemt je mee in de lessons learned.

Stel dienstverlening centraal en bezoek het seminar online formulieren op 3 oktober !

Voor wie

Cascadis organiseert samen met de provincie Overijssel het seminar. Alle online professionals bij provincies, gemeenten, waterschappen en overige (semi-)overheidsinstanties zijn van harte welkom.

Wat gaan we doen?

De praktijk bij Overijssel (Daniel Martinot)

De aftrap wordt verzorgd door Daniel Martinot die ons een kijkje in de online dienstverlening van de provincie Overijssel geeft. In zijn verhaal gaat hij met name in op het opzetten van goede e-formulieren.

index-afbeelding-klantportaal

Hoe betrek je de juiste stakeholders en kom je tot een goed formulier? Wat zijn de juiste vragen, wat is de juiste functionaliteit en uiteraard welke techniek hebben we nodig? Continu optimaliseren is wenselijk. Daniel deelt zijn ervaringen graag met je.

ervaringen delen

Na de presentatie van Daniel gaan we met elkaar in gesprek. We delen de aanwezige kennis uit onze eigen praktijk. Welke aansprekende voorbeelden kennen we, welke zaken zijn het meest belangrijk bij het digitaliseren van je formulieren? En uiteraard de nodige tips en tops!

elimineren van de burger (Ference ten Damme)

We sluiten de ochtend af met het elimineren van de burger. Dat doen we met Ference ten Damme die zijn kijk op de relatie overheid en inwoners geeft. Laat je verrassen door zijn verfrissende ideeën en bijzondere kijk op onze maatschappij en door zijn mening over de manier waarop we als overheid met onze doelgroepen communiceren.


Aanmelding seminar

Locatie: Provinciehuis Overijssel
Toegang: Gratis
Datum: 3 oktober 2017
Tijd: 09:30 – 12:00 uur

Dit seminar wordt georganiseerd door Cascadis en de provincie Overijssel.

Meer weten ?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ronald Simons van InfoProjects via 035-7600319 of ronald@infoprojects.nl

cascadis_logo
provincie_overijssel