Gemeente Amsterdam


Tientallen redacteuren onderhouden zowel de drukbezochte website als het gepersonaliseerde intranet van de gemeente Amsterdam. Met enkele honderdduizenden pagina's een werkelijk 'grootstedelijke' omgeving.

Naast www.amsterdam.nl en intranet realiseerde InfoProjects Zoek-een-Collega. Dit smoelenboek wordt dagelijks door meer dan 15.000 ambtenaren gebruikt en is daarmee een onmisbare bron van personeelsinformatie. Succesvolle toepassingen zoals de evenementenkalender en de bekendmakingen zijn inmiddels in eigen IPROX-omgevingen ondergebracht.

Amsterdam was in 1999 een van de eerste gebruikers van IPROX en is dat nog steeds naar volle tevredenheid.

Geo-informatie, de kwaliteitswijzer kinderopvang, de applicatie voor buitenschoolse activiteiten met betaalkoppelingen, het beheersysteem voor kunstenaarswoningen, de presentatie van gemeentelijk vastgoed, gegevens over verkeersintensiteiten of een vacaturesite.....

Een compleet online pakket!

De ontwikkelingen binnen ons platform en IPROX-CMS zijn door de jaren heen te karakteriseren als ‘product van samenwerking'

Projecten van de Gemeente Amsterdam

Homepage www.amsterdam.nl

De website waar het allemaal mee begonnen is. www.amsterdam.nl trekt tegenwoordig ongeveer 1,5 miljoen bezoekers per maand.

Gemeente Amsterdam

www.amsterdam.nl

restyling-amsterdam

Onderdeel voor onderdeel heeft Gemeente Amsterdam www.amsterdam.nl fraaier en gebruiksvriendelijker gemaakt. Geen complete restyling, maar een evolutionair proces vanuit atomic design.

Gemeente Amsterdam

Evolutionaire restyling

index-evenement

Een van de populairste onderdelen van de website van de gemeente Amsterdam is de Evenementenagenda waarop bezoekers zelf hun eigen evenementen kunnen aanmelden. Hiervoor is een IPROX-omgeving in het leven geroepen waarop een speciale groep redacteuren actief is.

Gemeente Amsterdam

Evenementenagenda Amsterdam

Solliciteren bij Amsterdam

De website Werken bij Amsterdam biedt geen mogelijkheid om direct online te solliciteren. Die mogelijkheid heeft InfoProjects toegevoegd in de vorm van de website Solliciteren bij Amsterdam waarop automatisch formulieren verschijnen voor alle vacatures die via Werken bij Amsterdam worden toegevoegd.

Gemeente Amsterdam

Solliciteren bij Amsterdam

Contact