Vacature bij InfoProjects: Projectmanager


De klantwens vertalen naar een innovatieve website, sociaal intranet of webapplicatie. In opdracht van grote overheden zoals Rijkswaterstaat, TNO, de gemeente Amsterdam, een provincie, waterschap of de Raad van State.
Iets voor jou? Lees dan verder!

De projectmanager die ons team komt versterken is gedreven, ambitieus, initiatiefrijk en energievol. Je begrijpt wat de klant wil en vertaalt dit naar werkpakketten voor onze developers. Je hebt affiniteit met interactie-ontwerp en softwareontwikkeling, en je stuurt op planning en begroting. Met de volledige focus op resultaat.

over infoprojects

Wij zijn een softwarebedrijf met een eigen productsuite dat omvangrijke webomgevingen ontwerpt, realiseert én beheert voor een aansprekende klantenkring. Grote overheidsorganisaties vertrouwen hun webapplicaties aan ons toe, daar zijn we trots op. Om onze klanten van een uitstekende service te kunnen voorzien, zijn wij per direct op zoek naar een fulltime projectleider.

Je taken

Als projectmanager bij InfoProjects leid je een aantal parallel lopende online projecten. Bij de start van elk project kruip je in de huid van de klant om erachter te komen wat het probleem is en hoe we dit kunnen oplossen. De klantwens vertaal je in uitvoerbare user stories die je prioriteert, monitort en soms ook zelf test. Je levert het project compleet op en draagt op die manier bij aan een tevreden klant.

We verwachten interesse in communicatie, design en internet-technologie. Daarnaast verwachten we projectmanagement-skills zoals het onderhouden van klantcontact en het monitoren van planning en begroting.

De rol die je vervult is breed. De mix van aansturing en uitvoering maakt het werk afwisselend en vergt een flexibele houding en instelling. Je moet zowel de grote lijnen zien en bewaken als ook de details uitwerken en monitoren. Projectmanagement dus, maar ook met je voeten in de klei. En dat alles gericht op het managen van de voortgang en succes van onze projecten.

Je profiel

Je hebt een HBO- of Universitaire opleiding afgerond, bijvoorbeeld in de richting Communicatie, Bedrijfskunde, Informatiekunde of ICT. Daarnaast heb je enkele jaren ervaring als projectmanager in ons werkveld.

We hechten erg veel waarde aan je houding. Je legt focus op het behalen van de gestelde doelen, bent nieuwsgierig en ambitieus en vindt het leuk om je in te graven in uiteenlopende inhoudelijke materie. Je hebt een scherpe analytische blik en kunt goed inschatten waar complexiteit en risico’s zitten. Je bent proactief en streeft naar kwaliteit. Je werkt gestructureerd en kunt op het juiste moment beslissingen nemen. Uiteraard ben je communicatief sterk, zowel richting onze klanten als je collega's binnen InfoProjects. Je bent dus een echte teamspeler die zijn/haar mannetje staat en een aanpak-mentaliteit laat zien. Interesse in internet(technologie) is een must; ervaring met agile werken mooi meegenomen.

Wij bieden

  • Een functie met veel mogelijkheden voor eigen inbreng
  • Samenwerken met enthousiaste en gemotiveerde collega's
  • Aansprekende projecten
  • Ontwikkelingsmogelijkheden
  • Een fulltime aanstelling en goede arbeidsvoorwaarden

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd en heb je de gevraagde eigenschappen, stuur dan een e-mail voorzien van CV en motivatie naar vacatures@infoprojects.nl. Eventuele vragen kun je ook per e-mail stellen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.