Wij staan voor uitmuntende service en kwaliteit


Kwaliteit

Het leveren van kwaliteit zit IP-ers in het bloed en is het fundament onder ons bestaan. Langdurige klantrelaties zijn hiervan het levende bewijs. Of het nu om de project- of beheerfase gaat: wij garanderen een optimale oplossing, het beste traject en een blijvend werkend resultaat.

Werkwijze

Op basis van uw probleemstelling en wensen is InfoProjects in staat een passende en kosteneffectieve oplossing uit te werken én te realiseren. Wij passen verschillende projectmethodieken toe. Per project wordt bekeken wat de beste aanpak is: agile, waterval of een mengvorm hiervan.

Onze mensen

Kenmerkend is de informele en persoonlijke sfeer bij InfoProjects. De betrokkenheid van onze IP-ers is groot en de lijnen zijn kort. Alle disciplines voor webprojecten zijn in huis: projectleiders, designers, architecten, webdevelopers en service-medewerkers.

De combinatie van visie, daadkracht, integriteit, intelligentie, vriendschap en humor is uniek en kenmerkend voor IP !

Samen bouwen aan kwaliteit

InfoProjects werkt nauw samen met een aantal kwalitatieve partners aan het leveren van werkende oplossingen.
Partners op het vlak van softwareontwikkeling, IPROX-implementaties, hosting en meer....

ISO-certificeringen

Onze managementsystemen (ISMS/QMS) voldoen aan alle eisen van de ISO9001 en de ISO27001. Ons managementsysteem garandeert dat kwaliteit en veiligheid in alle bedrijfsvoeringsaspecten continu en serieus aandacht hebben.

Vacatures

Klantwensen vertalen naar een innovatieve website, sociaal intranet of webapplicatie. In opdracht van grote overheidsorganisaties zoals Rijkswaterstaat, de gemeente Amsterdam, een provincie, een waterschap, de Raad van State of TNO.
Iets voor jou? Lees dan verder!

We zijn op zoek naar een talentvolle collega voor aanvulling van diverse rollen op het gebied van Technisch Applicatiebeheer en security die in staat is om onze dienstverlening met betrekking tot deze punten blijvend te optimaliseren.
Meerwerken aan optimale dienstverlening? Bekijk deze vacature.

Is sales jouw passie en beschik jij over expertise op het gebied van online toepassingen? Ben jij gedreven en op zoek naar een uitdagende functie waarin jij deze expertise kunt inzetten? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Ben jij een Full Stack Developer met kennis en ervaring van .Net en Angular of React? Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan met gave (semi) overheidsprojecten? Lees dan verder!

Ben jij die verbinder die graag een brug slaat tussen Software Development en IT Operations? Heb jij een passie voor automatisering, software ontwikkeling en implementatie? Dan zoeken wij jou!

Contact