Webapplicaties in geuren en kleuren ...


  • op maat gemaakt
  • optimale interface
  • bruikbaar op alle devices
  • ontwerp en realisatie
  • integratie met CMS-content
  • koppelingen met externe systemen

Webapplicaties op maat. Die uw organisatie beter later presteren, werkprocessen ondersteunen en klanten bij de hand nemen. Het is duidelijk: webapplicaties maken het leven eenvoudig. Altijd beschikbaar, geen installatie nodig en platform onafhankelijk.

Onze webapplicaties zijn gebruiksvriendelijk, soepel, tijdbesparend en kwaliteitsverhogend. Doordat we aansluiten op IPROX-CMS, is de content ook nog eens optimaal onderhoudbaar. Denk er eens over na: waar is voor uw organisatie winst te behalen?

In de praktijk

De applicatie Controle Erkende Maatregelen energiebesparing (CEM) ondersteunt het bevoegd gezag bij het controleren van de naleving van de energiebesparingsplicht. De CEM-update zorgt voor nog betere aansluiting bij de praktijk. Meer info over de voor RWS geïmplementeerde beoordelingsinstrumenten.

Rijkswaterstaat

Update CEM

Het OM maakt gebruik van het Platform Rijksoverheid Online. Aangezien PRO geen ondersteuning biedt aan specifieke toepassingen, heeft InfoProjects 4 applicaties ontwikkeld die naadloos aansluiten bij de corporate website: Boetebase, Snelheidsovertredingen, Nevenbetrekkingen en Beleidsregels.

Openbaar Ministerie

Vier applicaties voor het OM

Brandweer Brabant-Noord werkt volgens bepaalde regels wanneer er tijdens een incident bepaalde hulpmiddelen of voorzieningen nodig zijn. Hierbij is het belangrijk dat de procedure rondom de inzet hiervan wordt vastgelegd en vindbaar is. InfoProjects realiseerde hiervoor de Inzetbank.

Veiligheidsregio Brabant-Noord

Inzetbank Brandweer Brabant-Noord

De webapplicatie Ateliers en Broedplaatsen Amsterdam (ABA) is de etalage van de gemeente Amsterdam voor ateliers, atelierwoningen en broedplaatsen. Kunstenaars kunnen zich registreren, reageren op het aanbod en hun portfolio actueel houden. Daarnaast ondersteunt de applicatie de commissie optimaal bij het beoordelen van de portfolio's en het toekennen van de ruimten.

Gemeente Amsterdam

Webapplicatie toewijzing ateliers

Kan ik een parkeervergunning aanvragen voor mijn adres? Wat kost dat? En wat is de wachttijd? Eén formulier geeft antwoord op al deze vragen. Een prima voorbeeld van een Amsterdamse applicatie die heldere communicatie ondersteunt.

Gemeente Amsterdam

Parkeerinformatie op maat

Met al dat thuiswerken wil je soms een collega even een opbeurend berichtje sturen, toch? Bij Veiligheidsregio Flevoland kan dat nu met uitbreiding 'Fotokeuze' voor het paginatype Formulier, in de vorm van een E-card. Afbeelding kiezen, e-mailadres invullen, persoonlijke noot erbij, en klaar!

Veiligheidsregio Flevoland

Stuur eens een kaartje!

Contact