IPROX-CMS: al uw content centraal beheerd


  • Front-end editing
  • Uitgebreide autorisatiemogelijkheden
  • Versiebeheer en linkmanagement
  • Geïntegreerde thesaurus en bibliotheek
  • API's voor gegevensuitwisseling

U wilt content beheren? Voor sites, een intranet, webapplicaties, mobiele apps en andere uitingen? Met IPROX-CMS kiest u voor een krachtige totaaloplossing voor Content Management.

Honderden redacteuren werken dagelijks met IPROX voor het beheren van hun content. Of het nu gaat om omgevingen met 100-en tot meer dan 100.000 pagina's: IPROX-CMS werkt vlekkeloos.

Het spreekt voor zich dat IPROX volledig browser-based is, dat inhoud en vorm volledig gescheiden zijn en dat de inrichting van definities flexibel is. Shared content is een standaard voorziening waarbij de inhoud naar diverse kanalen gedistribueerd kan worden zoals: websites, intranetten, portalen, extranetten, zoekapplicaties, kennissystemen, mobiele apps, mail en print. Met IPROX als 'headless CMS' bent u volledig voorbereid op de toekomst.

IPROX-CMS: praktijkvoorbeelden

Het nieuwe, gerestylede, gepersonaliseerde sociale intranet van de Kansspelauoriteit is live. Eenvoudig een collega opzoeken, favoriete applicaties en links aan je profiel toevoegen, berichten liken, posten en blogs schrijven, het kan nu allemaal!

Kansspelautoriteit

Live: sociaal intranet KSA

HDSR toont haar nieuwe en frisse gezicht! Toptaken, omgevingsactiviteiten, informatie op maat en een projectenkaart en uitgekiende zoekfunctie dragen bij aan een site waar dienstverlening centraal staat.

Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden

Live: nieuwe website HDSR

De Hoge Raad der Nederlanden is de hoogste rechter in civiele zaken, strafzaken en belastingzaken. De organisatie presenteert zich via een door InfoProjects ontworpen en gerealiseerde corporate website: www.hogeraad.nl.

Hoge Raad der Nederlanden

Website Hoge Raad

Voor Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR) is er nu de nieuwe vacaturewebsite www.werkenbijvrr.nl. Alle vacatures overzichtelijk geordend, direct solliciteren of eerst nog even chatten, en dat alles net zo makkelijk op de desktop als mobiel.

Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond

Vacaturewebsite VRR

Contact