Nieuwsbrief


header-nieuwsbrief-infoprojects
Voorjaar 2017

Het eerste kwartaal van 2017 zit erop. Een periode waarin we diverse mooie projecten hebben opgeleverd en actief bezig zijn geweest met nieuwe applicaties en het optimaliseren van onze producten.

Recent opgeleverd

Waterlessen Vechtstromen

kind tijdens waterles

De applicatie Waterlessen ondersteunt waterschap Vechtstromen en al haar vrijwilligers bij het organiseren van waterlessen en rondleidingen voor scholen. Met meer dan 150 boekingen in 2 weken kunnen we van een succesvolle applicatie spreken.
Ook interessant voor uw organisatie? Neem contact op !

VRGZapp - mobiel intranet

mobiel intranet

"Altijd het nieuws, je collega's en actuele meldingen bij de hand. Ook als je niet op kantoor bent maar 'op de wagen', thuis of in het veld." Een heldere wens van de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid die ingevuld is middels een App. In feite een extra distributiekanaal voor content uit IPROX-CMS voor zowel veiligheidsregio, brandweer, als ambulancedienst.

Over onze oplossingen

E-­formulieren zonder gedoe

klantportaal Overijssel

E-dienstverlening is actueel. De beschikbaarheid van slimme formulieren is daarbij essentieel. InfoProjects kan deze voor u realiseren, hosten en beheren. EFaaS is onze nieuwe SAAS-oplossing die u werk en zorgen uit handen neemt.

Ook geïnteresseerd in e-formulieren? Neem contact op dan bespreken we de mogelijkheden.

Sociaal intranet succesvol

sociaal intranet: spin in web

Profilering, samenwerken en een persoonlijk dashboard zijn 'hot items' voor iedere organisatie die haar intranet serieus neemt. Elke implementatie volgt zo zijn eigen fasering. De ene keer stap-voor-stap, de andere keer alle componenten in één keer.

Wilt u de eerste stap of een vervolgstap zetten? Stap op ons af dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Klant in beeld: Rijkswaterstaat

kantoor RWS

Een solide en gebruiksvriendelijk platform voor meer dan 100 redacteuren en ruim 20 kennisintensieve websites rondom de leefomgeving. En daarnaast diverse webapplicaties die professionals ondersteunen in hun dagelijkse werk.

Met enthousiasme wordt constant gewerkt aan diverse nieuwe projecten terwijl het beheer op het bestaande platform op alle fronten gemonitord is. Een omgeving om trots op te zijn.

Wat wij belangrijk vinden

InfoProjects BV
Brediusweg 25 | 1401AB Bussum | 035-7600300 | info@infoprojects.nl

U kunt u zich hier desgewenst uitschrijven voor de nieuwsbrief.