Nieuwsbrief zomer 2017


header-nieuwsbrief-infoprojects
Zomer 2017

De langste dag van het jaar is voorbij en de vakantie lonkt. Tijd voor de zomereditie van onze nieuwsbrief. Namens alle IP-ers: een prachtige zomer toegewenst!

EFaaS: het ontzorg-scenario voor e-formulieren

efaas-formulieren

E-formulieren zijn onmisbaar voor overheidsorganisaties. Vanaf dit jaar is het digitaal afhandelen van dienstverlening namelijk een must. EFaaS is onze nieuwe SAAS-dienst waarbij InfoProjects de formulieren voor u inricht, host en beheert. En dat alles voor een vast maandbedrag.

We onderscheiden ons op drie onderdelen: de formulieren zijn volledig responsive, ze voldoen aan de webrichtlijnen én authenticatie (DigiD / E-herkenning) is geregeld. Iets voor uw organisatie ?

Recent opgeleverd

Omgevingsdienst IJmond

Omgevingsdienst IJmond

Na het vernieuwen van de website heeft de Omgevingsdienst IJmond de stap gezet naar een sociaal intranet. Hiermee kunnen medewerkers elkaar vinden, samenwerken en een persoonlijk dashboard gebruiken. Onlangs is het prachtig vormgegeven intranet opgeleverd naar volle tevredenheid van de klant.

Inzetbank BBN

inzetbank-brandweer-brabant-noord

Bij vrijwel elk incident zal de brandweer hulpmiddelen inzetten zoals een tankautospuit of helikopter. Dit gebeurt niet zomaar, de inzet is exact vastgelegd in procedures. De Inzetbank is een webapplicatie die de Brandweer Brabant-Noord hierbij ondersteunt. Alle informatie kan goed gevonden worden én heeft een rol-gebonden presentatie.

Korting lidmaatschap Cascadis

Cascadis-logo

Cascadis is de beroepsvereniging van online professionals in de (semi-)publieke sector. Op diverse manieren zoals via masterclasses en onderzoek worden professionals ondersteund. Door lid te worden kom je gemakkelijk in contact met 550 collega's werkzaam bij circa 150 organisaties.

Meld je aan en profiteer van de actie voor een half jaar gratis lidmaatschap. Klanten van InfoProjects ontvangen nog eens 10% korting op het abonnementsgeld. Vermeld hiervoor in het veld 'Opmerkingen' van het aanmeldformulier de actiecode: 'IPROX-CMS-gebruiker'.

Zet de stap en werk daarmee aan je persoonlijke ontwikkeling én die van jouw organisatie.

Klant in beeld: Gemeente Amsterdam

the-new-rijksmuseum

Tientallen redacteuren onderhouden zowel de drukbezochte website als het gepersonaliseerde intranet van de gemeente Amsterdam. Met enkele honderdduizenden pagina's een werkelijk 'grootstedelijke' omgeving, die de basis vormt voor 10-tallen sites en applicaties. Een compleet online pakket dat continu wordt uitgebreid en verder verfraaid middels vernieuwende projecten.

Wat wij belangrijk vinden

  • Vindbaarheid - en daarom werken wij voortdurend aan Search Engine Optimization.
  • Full service - waarin wij kunnen voorzien door een breed pakket aan oplossingen.
  • Leuke projecten - waarin we graag onze energie steken!
  • Samenwerking - waarvoor we recent een partnership met Cascadis zijn aangegaan.
  • Informatievoorziening - voor de release-notes raadpleegt u de IPROX-helpsite.

Maar het allerbelangrijkste is klanttevredenheid.
Daarom hoort onze accountmanager Ronald Simons graag wat uw wensen zijn.
mailto:ronald.simons@infoprojects.nl - 035 7600300

InfoProjects BV
Brediusweg 25 | 1401AB Bussum | 035-7600300 | info@infoprojects.nl

U kunt u zich hier desgewenst uitschrijven voor de nieuwsbrief.