Nieuwsbrief juli 2023


Nieuwsbrief InfoProjects - juli 2023

Extreme temperaturen en stormen trotserend bewegen we met elkaar richting de zomerperiode. Weken waarin de meesten van ons er even lekker tussenuit gaan om nieuwe dingen ontdekken en lekker sportief bezig zijn. Of juist de rust vinden om te lezen, te reflecteren en na te denken over vernieuwing. Op de valreep nog even deze IP-nieuwsbrief. We wensen iedereen een hele fijne zomer!

SAVE THE DATE: 2 november - relatiedag

Op 2 november is het zo ver: een inspirerende dag voor onze klantrelaties. Het afwisselende programma gaat in op nieuwe ontwikkelingen en hot topics die bij veel van onze relaties spelen. Uiteraard vergeten we de nodige ontspanning niet en gaan we meer leren over hoe het achter de schermen werkt bij .... (en dat houden we nog even geheim). Meer informatie volgt begin september.
Noteer je 2 november alvast in je agenda?

IPROX.open

De Wet open overheid (Woo) staat bij veel organisaties hoog op de agenda. Onze oplossing iprox.open ondersteunt de actieve openbaarmaking van informatie zoals terinzageleggingen, Woo-verzoeken, onderzoeksrapporten, convenanten en adviezen. Het Minimal Viable Product is gereed en onlangs in gebruik genomen door twee early adopters: waterschap Vechtstromen en waterschap Limburg. Op basis van een roadmap ontwikkelen we iprox.open de komende maanden door richting volwaardig product.

Weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op met Pieter Stiemer via pieter.stiemer@infoprojects.nl.

Kennisbank succesvolle module

De Kennisbank is met stip de meest geïmplementeerde module van het afgelopen kwartaal. In de basis kenmerkt deze module zich door het centraal opslaan van informatie die vervolgens zowel intern als extern helder wordt gepresenteerd. Een goede zoek- en filterfunctie zorgt uiteraard voor optimale ontsluiting van de content. Maar voor een goede interne kennisbank is meer functionaliteit nodig. Denk aan het presenteren van aanvullende informatie, het achterlaten van reacties en het pinnen van pagina's als favoriet. Ook het alerteren op en markeren als 'gelezen' van nieuwe kenniskaarten is onderdeel van deze complete module. De provincie Drenthe is één van de koplopers.

Wil jij de kennis van je organisatie ook optimaal beheren en publiceren? Neem dan contact op voor een module-demo.

Ontwikkelteam versterkt

Met diverse productinnovaties op de roadmap heeft InfoProjects 2 maanden geleden haar slagkracht aanzienlijk vergroot. Een nieuw team van back-enders, front-enders en kwaliteitsexperts werkt aan nieuwe toepassingen. De resultaten hiervan zullen op onze relatiedag ongetwijfeld een plek krijgen.

IPROX.CMS: released

In juli is release 4.9 beschikbaar gekomen; deze rollen we de komende periode bij al onze gebruikers uit. De volledige release notes zijn te vinden onze helpsite. Enkele highlights:

  • Wijzigingen publiceren in de toekomst! Een lang gekoesterde wens bij veel van de iprox-redacties. Een nieuwe pagina onder embargo publiceren kon altijd al. Maar nu kun je een nieuwe versie van een pagina klaarzetten om in de toekomst publiceren.
  • Verbeterde indexering van PDF-bestanden.
  • Verbeterde werklijst 'Gebroken links'.
  • Nieuw: Downloaddossier - nu als standaard module met veel mogelijkheden.
  • Nieuw: gebruikersexport naar Excel.
  • Nieuw: Friendly Captcha - volledige ondersteuning van deze nieuwe toegankelijke voorziening voor formulieren.

iprox.vitaal

Bewegen is gezond, dat weet iedereen. Maar we weten ook dat daadwerkelijk in beweging komen soms lastig kan zijn, zeker bij kantoorwerk. Begin juli is er binnen InfoProjects een vitaliteitsprogramma gestart om beweging bij alle IP-ers blijvend te stimuleren. Het draagt bij aan onze fitheid, weerbaarheid en veerkrachtigheid. En dat is natuurlijk in het belang van ons allemaal!

InfoProjects BV
Brediusweg 25 | 1401AB Bussum | 035-7600300 | info@infoprojects.nl
U kunt u zich desgewenst uitschrijven voor de nieuwsbrief.