Uitgelicht

Binnen het RWS-platform zijn in één klap vier nieuwe websites rondom de Waddenzee gelanceerd. Binnen een periode van 2 maanden heeft InfoProjects dit omvangrijke migratieproject succesvol uitgevoerd. Zie bijvoorbeeld www.waddenzee.nl

Rijkswaterstaat

Waddenzee: 4 sites

In deze tijd van lastig in te vullen vacatures is een krachtige vacaturewebsite niet langer een nice-to-have maar een need-to-have.
De Raad van State zet met deze nieuwe site in op de werving van een groot aantal nieuwe juristen.

Raad van State

Werken bij de Raad van State

In 2022 is de corporate website van TNO voorzien van IPROX. De grote hoeveelheid aanverwante sites heeft nu een eigen omgeving gekregen om deze websites te bouwen en te onderhouden. De eerste sites in die omgeving zijn inmiddels live.

TNO

Subsites voor TNO

De provincie Zuid-Holland is er trots op: het behalen van de WCAG 2.1 niveau AA-status voor zowel de corporate website als het intranet. En wij als bouwers natuurlijk ook. In juni nam gedeputeerde Willy de Zoete het certificaat in ontvangst. Een mooie mijlpaal!

provincie Zuid-Holland

Digitoegankelijk Zuid-Holland

Soms ben je tevreden met je sites, maar moet het bestaande CMS vervangen worden om met vertrouwen de toekomst in te kunnen én door te kunnen ontwikkelen. IPROX-CMS to the rescue! Alle sites van het CAK draaien daar nu op, en natuurlijk met diverse verbeteringen.

CAK

Het CAK: over naar IPROX

Vanaf het schooljaar 2024-2025 mogen vmbo-scholen een praktijkgericht programma (pgp) aanbieden. Hierin voeren leerlingen praktische opdrachten uit bij bedrijven en ervaren hoe het eraan toe gaat in de praktijk. De door de minister gelanceerde website www.praktijkgerichteprogrammas.nl geeft informatie en inspiratie voor diverse doelgroepen.

SLO

Praktijkgerichte programma's

Het Centraal Toegangspunt Data (CTD) maakt alle RWS-data vindbaar, begrijpelijk en toepasbaar via één digitaal loket. Op 1 juli is de eerste versie van het (interne) dataportaal live gegaan. Stapsgewijs bouwen we aan het digitale loket waar data voor iedereen vindbaar, begrijpelijk en toegankelijk zijn.

Rijkswaterstaat

Centraal Toegangspunt Data

Waterschapsbedrijf Limburg heeft een nieuwe website: www.wbl.nl. Binnen een tijdsbestek van 2 maanden heeft InfoProjects de site geïmplementeerd naar een ontwerp van Mattmo. De site is ondergebracht binnen de IPROX-CMS-omgeving waarvan ook Waterschap Limburg gebruik maakt.

Waterschapsbedrijf Limburg

www.wbl.nl

Een jaarverslag, dat publiceer je tegenwoordig natuurlijk online, als aparte website.
Ook de Kansspelautoriteit sluit aan bij deze trend, met de inzet van de standaard module Jaarverslag in de eigen huisstijl. Resultaat: een fraai en goed doorzoekbaar Jaarverslag.

Kansspelautoriteit

Jaarverslag Kansspelautoriteit

Een besloten site gericht op het ondersteunen van het klantcontactcentrum (KCC). Informatie die eerder lastig vindbaar was is nu bijeengebracht in kenniskaarten, welke je als favoriet kunt opslaan. De KCC-medewerker kan hiermee correct, eenduidig en efficiënt vragen doorzoeken, afhandelen en onderhouden.

provincie Drenthe

Kennisbank Drenthe

In 2025 moeten we de ecologische voetafdruk van textiel gehalveerd hebben. Maar hoe pak jij je rol? De website Afvalcirculair van Rijkswaterstaat geeft informatie en tal van inspiratievoorbeelden.

Rijkswaterstaat

Circulair textiel

Comsenso verzorgt veilige IT-infrastructuren van topkwaliteit die altijd bereikbaar zijn. Excellente en persoonlijke service zijn daarbij onderscheidend. Op de aantrekkelijk vormgegeven website www.comsenso.com is een compleet overzicht te vinden van geleverde diensten en oplossingen.

Comsenso

Comsenso

Wij werken voor

banner-ProvincieZuidHolland-0
banner-GemeenteAmsterdam-0
Raad van State
Waterschap Vechtstromen
banner-OIJ-0
banner-VRR-0
Rijkswaterstaat - Ministerie van Infrastructuur en Milieu
Logo SLO

InfoProjects staat voor service en kwaliteit

InfoProjects realiseert webapplicaties voor tal van communicatie-doelen en is daarbij full-service.
Wij zijn een resultaatgerichte en flexibele no-nonsense organisatie die robuuste oplossingen levert.
Langdurige klantrelaties staan bij ons centraal.

Vacatures

Wil jij meewerken aan innovatieve webomgevingen? InfoProjects is op zoek naar talentvolle collega's.