Zichtbaar resultaat

Het waterbeheerprogramma van Delfland voor 2022-2027 is live. De applicatie maakt gebruik van IPROX Headless waarbij de centraal beheerde content via Open API's gedistribueerd wordt. Op basis hiervan heeft DPI de front-end van de interactieve webapplicatie ingericht. Bekijk Waterwerk.

Hoogheemraadschap van Delfland

Waterwerk - IPROX Headless

Het nieuwe Uitvoeringsprogramma voor VANG Huishoudelijk Afval is een feit. Hierbij is ook de website Vang-HHA in een nieuw jasje gestoken. De algehele look and feel heeft een upgrade gekregen en navigatie is vereenvoudigd. Zo navigeer je nog makkelijker naar informatie over specifieke afvalstromen, afvalscheiding en de recycling van materialen.

Rijkswaterstaat

VANG-HHA

Op 23 februari is het project Vernieuwing webomgeving Raad voor Rechtsbijstand afgesloten. Na de introductie van 7 vernieuwde sites in 2021, ging ook het intranet live. Raadsplein is actueel, informatief, dienstverlenend én sociaal.

Raad voor Rechtsbijstand

Raadsplein

Waterschapsbedrijf Limburg heeft een nieuwe website: www.wbl.nl. Binnen een tijdsbestek van 2 maanden heeft InfoProjects de site geïmplementeerd naar een ontwerp van Mattmo. De site is ondergebracht binnen de IPROX-CMS-omgeving waarvan ook Waterschap Limburg gebruik maakt.

Waterschapsbedrijf Limburg

www.wbl.nl

Een vernieuwde homepage, andere iconen en buttons geven de site van provincie Zuid-Holland een nieuwe uitstraling, gebaseeerd op de huisstijl en op basis van het ontwerp van Ablility. De stijl-omzetting is gerealiseerd met minimale redactionele inspanning. Ontdek de nieuwe stijl op de corporate website.

provincie Zuid-Holland

Restyling provincie Zuid-Holland

De KSA streeft naar een wereld waarin kansspelen betrouwbaar zijn en aanbieders transparant. Bij het recent ingrijpend veranderde speelveld hoort nu ook een vernieuwde website, die meer mogelijkheden biedt de content aantrekkelijk aan te bieden.

Kansspelautoriteit

Nieuwe website Kansspelautoriteit

Het webplatform van de Raad voor Rechtsbijstand is uitgebreid met twee nieuwe websites: rechtwijzer.nl en rechtsbijstand.nl. Deze sites zijn specifiek voor burgers opgezet: gebruiksvriendelijk, overzichtelijk, toegankelijk, goed navigeerbaar en technisch up to date.

Raad voor Rechtsbijstand

Rechtwijzer en rechtsbijstand.nl

De Raad van State heeft een nieuwe versie van het Digitaal Loket in gebruik genomen, gebaseerd op IPROX Forms. Via het Loket kunnen burgers digitaal procederen tegen beslissingen van overheidsorganisaties en uitspraken van rechtbanken. Dankzij de DigiD-koppeling kunnen de ingevulde gegevens veilig bewaard en verzonden worden.

Raad van State

Nieuw digitaal loket Raad van State

De applicatie Leerplan in beeld geeft inzicht in alle wettelijke doelen en voorbeeldmatige uitwerkingen voor onderwijs tot 18 jaar. Overzicht én inspiratie voor docenten in het primair onderwijs, speciaal basisonderwijs en voortgezet onderwijs.

SLO

Leerplan in beeld

"Hoera! Onze nieuwe website staat online. Wil je weten hoe je een vergunning aanvraagt of ben je benieuwd welke projecten wij uitvoeren bij jou in de buurt?"
Dat en nog veel meer is gemakkelijk te vinden op de nieuwe website van het Hoogheemraadschap van Delfland.

Hoogheemraadschap van Delfland

Website Delfland

Met de vernieuwing van RvR.org, Kenniswijzer, Bureauwsnp.nl en Raadvoorrechtsbijstand.org heeft de Raad het grootste deel van de sites voor de professionele doelgroep in één slag vernieuwd: gebruikersvriendelijk, overzichtelijk, actueel, fris en technisch up-to-date.

Raad voor Rechtsbijstand

Raad voor Rechtsbijstand zet stap met 4 nieuwe sites

Aanpak Ring Zuid is de grootschalige ombouw van de zuidelijke ringweg van Groningen (2018-2024). Het project is in volle gang; zichtbaar, hoorbaar, merkbaar voor elke inwoner/bezoeker van de stad. www.aanpakringzuid.nl vervult een cruciale rol in de projectcommunicatie met zowel informatieverstrekking als interactie.

Rijkswaterstaat

Migratie website Aanpak Ring Zuid

Wij werken voor

banner-ProvincieZuidHolland-0
banner-GemeenteAmsterdam-0
Raad van State
Waterschap Vechtstromen
banner-OIJ-0
banner-VRR-0
Rijkswaterstaat - Ministerie van Infrastructuur en Milieu
SLO

InfoProjects staat voor service en kwaliteit

InfoProjects realiseert webapplicaties voor tal van communicatie-doelen en is daarbij full-service.
Wij zijn een resultaatgerichte en flexibele no-nonsense organisatie die robuuste oplossingen levert.
Langdurige klantrelaties staan bij ons centraal.

Vacatures

Wil jij meewerken aan innovatieve webomgevingen? InfoProjects is op zoek naar talentvolle collega's.